Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Vasilica Dăncilă a uitat numele omologului său eston în cadrul conferinţei de presă comune – Rojurnal

Vasilica Viorica Dăncilă, premierul României, a uitat numele omologului său eston, Jüri Ratas, în cadrul conferinţei de presă comune susţinută sâmbătă la Constanţa, după inaugurarea primului zbor dintre Tallinn şi Constanţa. În momentul în care premierul a vrut să spună că este onorată să îl aibă alături de ea pe premierul eston, aceasta i-a uitat numele şi se uita în jur aşteptând ca cineva din apropiere să i-l reamintească.

În momentul în care a anunţat că a avut onoarea să îl aibă alături pe premierul Estoniei, Dăncilă a spus doar „Jüri”, după care, timp de câteva secunde se vede cum se uită în stânga ei pentru ca cineva să îi şoptească şi celălalt nume al şefului Guvernului de la Tallinn. După această pauză, spune mai incet „Ratas” şi apoi reia numele întreg: Jüri Ratas.

De asemenea, duminică, premierul Viorica Dăncilă şi prim-ministrul eston Jüri Ratas au inaugurat Consulatul Onorific al Estoniei la Constanţa, evenimentul având loc la Universitatea Ovidius. Evenimentul a început cu un incident, după ce organizatorii au aşezat invers steagul Estoniei, premierul acestei ţări intervenind pentru a aranja steagul corect.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte