Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Taximetristul care a pierdut pariul cu Dragnea: Decizia de a pleca din țară a fost grea dar întâlnirea cu dl Dragnea m-a convins și mai mult că a fost corectă – Rojurnal

Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut un pariu pe o navetă de bere cu Liviu Dragnea, a declarat, pentru Euronews că intenționa de mai multă vreme să plece din România, dar a dorit să discute și cu șeful PSD pentru a vedea dacă are vreun motiv să se răzgândească.

La începutul lunii mai, liderul PSD a fost provocat de internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii și a scris că îl aşteaptă pe gălățean luni, la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea.

Lungu, un taximetrist de 43 de ani, s-a ținut de promisiune și a venit cu lada de bere la sediul PSD. Trei zile mai târziu, a emigrat din România în Statele Unite.

“Chiar am vrut să vorbesc cu persoana care conduce de facto țara, să văd dacă mă poate face să mă îndoiesc de dorința de a pleca din Romania. Am realizat că lucrurile se vor înrăutăți și că trebuie să găsesc o soluție, de dragul copiilor mei. Decizia de a pleca din țară a fost grea dar întâlnirea cu dl Dragnea m-a convins și mai mult că a fost corectă”, a declarat Bogdan Lungu, pentru Euronews.

Sursa foto: Bogdan Lungu Facebook
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte