Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Sesiune extraordinară în iulie pentru votarea modificărilor la Codurile penale – Rojurnal

O sesiune extraordinară a Parlamentului va avea loc în perioada 2-19 iulie, scopul principal la acesteia fiind adoptarea rapidă a modificărilor la Codurile Penale.

De asemenea,  pe 2 iulie este programtă și audierea în Comisa de control a activității SIE a deputatului PSD Gabriel Vlase, propus de președintele Iohannis pentru a prelua conducerea acestui serviciu secret. În aceeași zi va avea loc și un plen reunit al Parlamentului în care se va da un vot pentru nominalizarea acestuia ca director al serviciului.

Nu în ultimul rând, este posibil ca în sesiunea extraordinară să fie votat și Codul administrativ, proiect prin care, susțin surse parlamentare, se vor acorda noi drepturi minorității maghiare ca răsplată pentru că nu au susținut moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.  Inițial, proiectul de Cod administrativ trebuia să intre la vot final miercuri, dar a fost retrimis pentru modificări la comisa parlamentară specială care va avea o ședință de urgență de la ora 13.00.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte