Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Șeful Direcției Anticorupție din Ministerul de Interne, urmărit penal de DNA – Rojurnal

Cătălin Ioniță a demisionat marți din funcția de Inspector General al Poliției Romîne. Miercuri a fost pus sub învinuire de DNA pentru pentru trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată, iar joi a redevenit director general al Direcţiei Generale Anticorupţie din Ministerul de Interne.

Potrivit explicațiilor oficiale furnizate de MAI, din momentul încetării împuternicirii sale la conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie, Cătălin Ioniţă a revenit pe funcţia câştigată prin concurs, potrivit legii, respectiv director general al Direcţiei Generale Anticorupţie. Totodată, Ministerul de Interne susţine că la acest moment nu este în situaţia legală care să permită schimbarea lui Cătălin Ioniţă din postul de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Ioniță este cercetat pentru că ar fi pretins unei femei patru hectare de teren ca să o ajute să obţină retrocedarea a 18 hectare în Popeşti-Leordeni. La momentul comiterii faptelor, în 2009-2010, Ioniță era şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din Poliţia Sectorului 1 Bucureşti.

Sursa foto: romanialibera.ro

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte