Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Scandalul continu, o diversiune pentru a nu vedea cum rămânem fără țară – Rojurnal

Mai mult ca oricând în istoria recentă, mai mult chiar ca în vremurile tulburi ale mineriadelor din anii ’90, România pare o țară aflată la un pas de catastrofă, abandonată, fără perspectivă, fără orizont. Fiecare zi aduce un nou prilej de scandal, fiecare zi aduce un nou front de luptă. Avalanșa de știri false, de dezinformări grosolane, a atins cote inimaginabile. Totul se schimbă, nimic nu este sigur! Orice om implicat, interesat de ceea ce se întâmplă în jurul său, care deschide televizorul pe un canal de știri sau citește informațiile on-line, este pur și simplu bulversat de haosul atent creat și întreținut.

Legislația penală, legislația muncii, sistemul fiscal, sistemul de asigurări sociale, sistemul de asigurări medicale, Codul Rutier, sistemul de achiziții publice, programa școlară, manualele … totul se schimbă, totul se modifică, totul se reformează, desființează, reînființează… Nimic nu este sigur, totul este pus sub semnul întrebării de la o zi la alta într-o avalanșă de declarații, atacuri, retractări, explicații, minciuni. Nesiguranța și haosul au devenit normalitate! Orice om, angajat sau angajator, salariat la stat sau în mediul privat, pensionar sau activ, elev sau student, are în fiecare zi o un nou motiv de îngrijorare cu privire la viitorul lui. Nimeni nu poate lua nicio decizie, nu poate face niciun plan, orice se poate schimba oricând.

Liniile roși ale oricărui stat, politica externă și cea de siguranță națională, nici nu au contat în România. După zeci de ani de echilibru și construcție, toate eforturile de a avea relații privilegiate cu toate țările din Orientul  Mijlociu au fost pur și simplu aruncate la coș. Nimeni nu a stat să se gândească la consecințe, nimeni nu a analizat, nici măcar pentru o secundă, că siguranța în care trăim – fără teama unor atentate teroriste – este o consecință directă a acestor relații, dar și a acțiunilor serviciilor. Nimănui nu i-a păsat că echilibrul în relația UE-SUA o fost definitiv compromis, iar consecințele vor apărea.

În principal, tot acest haos este cauzat de incompetența celor care ne conduc, dar, în subsidiar, acest haos este intenționat creat pentru a ascunde adevăratele mize ale celor aflați la putere. Speriați că ar putea pierde puterea după manifestațiile masive de anul trecut, PSD și Dragnea au schimbat tactica. Pașii mici și haosul total au luat locul mișcărilor de forță. Scopul a fost bulversarea populației, distragerea constantă a atenției și crearea unui climat de insecuritate care să fie mult mai preocupant pentru fiecare individ în parte astfel încât coeziunea socială să fie anihilată.

Așa se face că cei aproape doi ani de când PSD-Dragnea au preluat puterea par o eternitate, viitorul e mai întunecat ca oricând, alternativele nu există, iar singura soluție viabilă pentru mulți e plecarea din țară.  În spatele acestui fum, zilnic, se colonizează instituții, se distrug legi, dar cine să mai observe aceste lucruri când suntem ocupați să aflăm dacă vom mai avea salarii, pensii, locuri de muncă…țară.

Sursa foto: cusack.co.uk
9 Comentarii
 1. Dan Chiriac 3 ani în urmă

  Din pacate, asistam la un haos controlat si coordonat.
  Daca nu intervenim riscam sa ne intoarcem in Epoca tenebrelor – „Epoca întunecată” sau „Dark Ages” din perioada post revolutie.

 2. Ion Minulescu 3 ani în urmă

  Riscam ca dupa jumatate de veac de relatii echilibrate in Orientul Mijlociu, atat cu evreii cat si cu arabii, sa fim expulzati ca ultimii sclavi din cauza deciziilor unor politicieni penali.

 3. constantin runcanu 3 ani în urmă

  Cred ca guvernul actual se concentreaza mai degraba pe salvarea unor penali care detin functii de conducere in partid decat pe politicile care ar trebuisa conduca la o crestere economica reala in aceasta tara. Personal, cred ca lupta imaginara cu statul paralel si eforturile media de manipulare a opiniei publice, prin care populatia sa fie prostita iremediabil, ocupa tot timpul camarilei aflate la guvernare.
  Asa este, Romaniei para ca apucat pe panta declinului ireversibil cu astfel de oameni.

 4. Eleonora Dumitrascu 3 ani în urmă

  ar trebui puse in toata tara pancarte cu mesajele bine cunoscute „Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat! Că eşti iarăşi inclulpat!”…

 5. Ionut Vlasceanu 3 ani în urmă

  Bravo. In sfarsit cineva din presa pune punctul pe I. BRAVO ROJURNAL, un site de stiri care spune lucrurilor pe nume.

 6. lolo 3 ani în urmă

  de ar fi doar Dragnea incompetent… ar fi diar o problema mai mica
  dar el, pentru a-si urmari interesul lui meschin, este doar o marioneta in mana jidanilor si al altora…
  pacat ca ne vinde tara pe 2 lei

 7. Jan 3 ani în urmă

  mda, asa ca mai bine fugim din tara asta confiscata de ciuma rosie.
  mai bine mergem „la Italea” sa spalam babe la fund

 8. Dragos ALEXANDRESCU 3 ani în urmă

  Cred ca raul a fost deja facut iar acum culegem „roadele”. Romania este o tara din ce in ce mai depopulata, mai slaba, mai imprumutata. Daca romanilor le-ar fi bine acasa nu cred ca ar pleca in alte state sa presteze cele mai de jos activitati. Am ajuns gunoierii Europei. Asta din cauza traiului bun oferit de guvernantii actuali. Multumim domnu’ Dragnea!!!

 9. radu mazare 3 ani în urmă

  Hydra a invins!!! Guvernarea actuala a produs cel mai mare dezgust al romanilor fata de tara lor. Suntem statul cu cel mai mare numar de migranti dupa Siria. Bravo PSD!!! Ati reusit ce nu au reusit dusmanii acestei tari in mai mult de doua mii de ani. Ne-ati invins!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte