Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Munca cinstită e doar pentru prosti – Rojurnal

Dacă modificările propuse de PSD și ALDE la Codul penal și de procedură penală vor intra în vigoare, iar aici e doar o chestiune de timp, singura șansă pe care o mai avem este să ne apucăm toți de furat!

Nu e o glumă! România pur și simplu nu mai este o țară pentru oameni cinstiți. De ce să te duci la birou, să plătești statului aproape jumătate din banii pe care îi primești pentru munca ta? Ce plătești la stat nu va ajunge la spitale, medici, construcția de autostrăzi, învățământ. Cea mai mare parte a banilor vor fi furați, iar cel care încalcă legea va câștiga de sute de ori mai mulți bani, va fi protejat de clasa politică, va avea toate avantajele pe care tu nu le ai și nu le vei avea. România este, în acest moment, poate singura țară din lume care oferă mai multă protecție infractorilor ca oamenilor cinstiți. Tote modificările legislative operate au drept unic scop să îi scape de pedepse pe hoți, să îi încurajeze să fure.

În aceste condiții, cel mai simplu lucru pe care îl poți face, la modul foarte serios, este să găsești, prin diferite metode, un om politic care te poate ajuta să-ți începi “cariera”. Preferabil, un om politic bine ancorat în PSD, ALDE sau UDMR. Dacă l-ai găsit, cel mai important pas a fost făcut. Discută cu el, direct, cât trebuie să-i dai ca să te ajute să ocupi un post într-o instituție publică, o instituție publică care are ceva bani pe mână: Primărie, Consiliu Județean, Autoritate, Minister, ceva. Nu te sfii să porți discuția direct, ca la piață. Vezi câți bani vrea politicianul, normal, plătiți către o rudă sau o firmă pe care o controlează. Dacă nu ai banii, fă un credit, da-i spaga și apucă-te de treabă. Cu cât vei fura mai mult, cu atât vei avansa mai repede. Normal, nu o să păstrezi tot ce câștigi, vei da la partid, șefilor, politicianului, celor de la firmele cu care faci contractele, dar, probabil, vei rămâne cu ceva mai mult ca atunci când erai om cinstit.

De lege nu ai de ce să te temi. Dacă nu ești chiar idiot, procurorii nu au ce să-ți facă. Chiar dacă te prind, găsești o cale, probabil tot pe șpagă, ca să se blocheze cercetările un an de zile și astfel se închide dosarul. De interceptări nu ai de ce să te temi, iar spăgile nu le lua direct, găsește un intermediar. Prin absurd, dacă din prostie maximă te lași prins, nu e o problemă prea mare. Pedepsele au fost reduse așa că, foarte probabil, vei lua o pedeapsă cu suspendare. Din postul pe care l-ai folosit nu ai cum să pleci, nu te dă nimeni afară cât timp cotizezi unde trebuie, iar condamnarea nu te va face incompatibil cu funcția publică. Vei continua să furi, să dai mai departe partea celor care susțin și totul va fi minunat. Vei fi un penal, în țara penalilor!

Munca cinstită e doar pentru prosti!

Sursa foto: nasul.tv

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte