Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Liviu Dragnea rămâne președeintele Camerei Deputaților, șeful PSD, și amenință să arunce țara în haos – Rojurnal

La o zi după ce a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, Liviu Dragnea, a anunțat vineri, la finalul unei ședințe a conducerii PSD, că nu va demisiona și a anunțat că va avea o atitudine „mult mai fermă și mai radicală”.

„Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, rămân și la conducerea majorității parlamentare, nu va trece moțiunea de cenzură. Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali cu ce trebuie să facem. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici alții, a spus el, la capătul unei ședințe de mai multe ore în care a obținut sprijinul „unanim” al conducerii social-democraților.
În același timp, Dragnea a susținut că PSD nu își va mai pierde timpul cu proderule parlamentare în cazul modificărilor Codurilor Penale, dar a refuzat să spună dacă Guvernul va emite o Ordonață de Urgență.
 „Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult modificarea Codului Penal. Maniera mea de a avea o abordare procedurală corectă, în Parlament, s-a dovedit greșit. În Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea cu procedură normală. Orice lege e atacată, retrimisă, doar doar să nu se mai pună în practică, doar doar să dea guvernul jos”, a declarat Dragnea.
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte