Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
După anunţul lui Isărescu, ROBOR a urcat pe toate scadenţele – Rojurnal

Indicele ROBOR, a urcat marţi pe toate scadenţele, arată datele Băncii Naţionale a României.

ROBOR, salt pe toate scadenţele. Indicele la 3 luni atinge un nou MAXIM: 2,68%

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut la 2,68%, de la 2,54% în ziua anterioară. Nivelul de 2,68% nu a mai fost consemnat din 27 octombrie 2014.

Indicele ROBOR la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, a crescut la 2,80%, de la 2,63%.

Indicele ROBOR la 9 luni, care reprezintă rata dobânzii plătită la creditele în lei atrase de către băncile comerciale de la alte bănci comerciale pentru o perioadă de nouă luni, a crescut la 2,83% de la 2,68%. Indicele ROBOR la 12 luni a crescut la 2,86%, de la 2,73%.

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care bancile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de 10 bănci selectate de Banca Naţională.

Sursa foto: economica.net

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte