Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Cu parlamentarii PSD-ALDE ținuți în bănci, moținea de cenzură la adresa Guvernului a fost respinsă – Rojurnal

Moținea de cenzură împotriva Guvernului a fost respinsă miercuri, parlamentarii opoziției adunând doar 166 de voturi din cele 233 necesare pentru adoptare.

În discursul susținut în fața Parlementului, premierul Vasilica Dăncilă a comis numeroase greșeli, deși a citit de pe foi, Banca Mondială fiind botezată Banca Monetară. De asemenea,  ea a pronunțat ”în profida” în loc de ”în pofida” și ”legim constituit” în loc de ”legitim constituit”. Sirul greșelilor a continut, premierul citind ”randamente cât mai bună” în loc de ”randamente cât mai bune”, sau „această dezinformare este pur și simplu o minciună”, dar a lăudat guvernul pe care îl conduce, afirmând că au fost create…„câteva sute de locuri de muncă”.

Peste 5.000 de persoane au protestat în imediata apropiere a Parlamentului solicitând demisia Guvernului și a lui Liviu Dragnea. PSD, care susținuse că va organiza o contra-manifestație, a reușit să mobilizeze 80 de pensionari.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte