Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home2/r54658roju/public_html/wp-content/plugins/sensei/includes/class-sensei.php on line 1030
Abuzații suntem noi, oamenii simpli! – Rojurnal

Abuzuri, abuzuri, abuzuri…de dimineața până noaptea târziu suntem bombardați de aceleași canale TV cu aceleași așa zise știri despre abuzurile groaznice comise împotriva unor îngerași. În mod deloc ciudat, toți cei abuzați sunt oameni politici sau conducători, foști sau actuali, ai unor instituții de stat. De la șefii celor două Camere ale Parlamentului, la senatori, deputați, președinți de Consilii județene sau locale, primari, consilieri, toți sunt incredibil de bogați deși toată viața lor au lucrat la stat. Toți sunt, evident, nevinovați, toți sunt acuzați pe nedrept, toți au milioane de euro pentru că…Dumnezeu a fost bun cu ei, iar dosarele penale există doar pentru că statul paralel, abuziv, a vrut să îi înlăture din motive politice. Care sunt motivele politice? Greu de spus, dar cum imaginația nu are limite, se găsesc și tot felul de explicații.

În toată această avalanșă de abuzuri nu există niciun caz al unui om simplu, al unui funcționar fără vilă, mașini de lux, conturi prin bănci străine, afaceri, care să fie ridicat de pe stradă și abuzat de procurori! Nu există niciun tânăr care să fi lucrat pentru o mare corporație și care să fi intrat în afaceri pentru că vrea să-și construiască propriul destin, al unui student care a avut o idee genială, al unei mămici care și-a deschis afacerea pentru a avea mai mult timp pentru copil.

Toate abuzurile, toate încălcările drepturilor omului, toată această zbatere este doar despre ei, despre cei care, prin corupție, prin jaf, prin abuz, au ajuns să fie stăpânii țării!

Nimic nu este despre noi, despre masa de muritori de rând, despre oamenii care se înghesuie dimineața în metrou, metrou în care nu s-a investit nimic de 28 de ani, sau stau ore întregi în traficul pentru fluidizarea căruia nu s-a făcut nimic de 28 de ani, sau mor cu zile în spitalele din care lipsesc medicii, dotările, medicamentele și pentru care nu s-au găsit bani de 28 de ani! De ce ar face? Ei nu merg cu transportul în comun, ei au coloane oficiale, ei se tratează doar în străinătate, ei își trimit copii la școli private în Elveția, au vile de lux în toată lumea, ei au totul!

Singurul abuz real este împotriva cetățeanului român, ale cărui drepturi fundamentale sunt încălcate zilnic. Dreptul la viață, dreptul la educație, dreptul la siguranță, toate drepturile ne sunt călcate în picioare, dar nu de procurori abuzivi sau de statul paralel inventat de politicieni, ci de politicieni corupți, interesați doar de prosperitatea lor. Despre aceste abuzuri nu vorbește nimeni!

De fapt, toată această discuție nesfârșită despre abuzuri este doar despre ei pentru că noi, restul, nu contăm. Aici e marele abuz, abuzul pe care nimeni nu îl sancționează și care, în final, ne costă pe noi, oamenii simplii. Poate, în loc să ne uităm la televizor și să înjurăm, ar fi timpul să facem ceva pentru a opri abuzurile reale ale politicienilor împotriva noastră, asta până nu e prea târziu.

 

Sursa foto: Nojustice-WordPress.com
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2021 toate drepturile rezervate RoJurnal

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

Sari la bara de unelte